fbpx
Voorjaarsactie 2020: Moduleo Layred vloerbekleding

Blog

Voorjaarsactie 2020: Moduleo Layred vloerbekleding

Tot en met 30 april 2020 profiteer je bij Van De Velde Home van maar liefst 10% korting op de hele Moduleo Layred vloerbekleding collectie! Vanaf 12m² geniet je tot 30 juni 2020 van een mooie 16% korting op Layred clickvinyl. Je hebt de keuze uit tientallen soorten afwerkingen en kleuren. In deze blog vertellen wij jou graag wat meer over deze prachtige collectie. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

living vloer moduleo layred

Kenmerken Moduleo Layred

Layred is een stevige pvc-vloer van het merk Moduleo en wordt ontwikkeld en geproduceerd op Belgische bodem. Wat maakt deze collectie nu zo speciaal? De vloerbekleding voelt zacht aan, is heel sterk en zorgt voor een goede geluidsdemping. Door de veerkrachtige laag en de geïntegreerde ondervloer wordt een perfect akoestisch comfort gegarandeerd. Last van gekraak of andere geluiden wanneer je over de vloer? Niet met de Moduleo Layred collectie! Deze waterbestendige vloerbedekking is beschikbaar in tal van verschillende kleuren en diktes.

Uitgebreid aanbod

Of je nu wilt gaan voor een vloer met donkere tint om warmte creëren of als je toch een lichte, houtachtige vloer prefereert: in het grote aanbod van de Moduleo Layred collectie vind je gegarandeerd een klikvloer die volledig je ding is. Van een stenenvloer look-a-like tot klikvloer die oogt zoals parket: de Moduleo Layred collectie heeft het allemaal.

Mix and match

Vloerbedekking bepaalt grotendeels de look and feel van een interieur. De keuze hiervan is dus van zeer groot belang en verschillende zaken zoals onderhoud, slijtvastheid en budget zijn elementen waarmee je rekening moet houden. Van De Velde Home staat steeds voor je klaar met een exclusief assortiment en met gepersonaliseerd kleur- en interieuradvies. Ben je geen klusser? Bij ons kan je ook terecht voor een vakkundige plaatsing van je favoriete vloerbekleding. Daarnaast hebben wij een enorm aanbod van leuke decoratie en textiel. Mix and match erop los en blaas je ruimtes helemaal tot leven! Ontdek op onze website alles over onze verschillende artikelen en neem gerust contact met ons op bij vragen.

slaapkamer moduleo layred vloerbekleding
slaapkamer moduleo layred vloerbekleding