fbpx
Binnenzonwering

Assortiment

Binnenzonwering

Binnenzonwering op maat laten maken in Dendermonde?

Jouw woning vullen met extra comfort en charme dankzij stijlvolle jaloezieën, rolgordijnen of plisségordijnen? Van De Velde Home is ruim 50 jaar de trendsetter voor manuele en elektrische binnenzonwering en raamdecoratie op maat in Dendermonde. Ontdek ons aanbod en zet jouw interieur in het zonnetje!

Geknipte zonwering oplossingen voor elk interieur

Bij Van De Velde Home creëren we binnenzonwering op maat in Dendermonde voor zowel grote raampartijen, dak- en zolderramen, deuren, veranda’s als terrassen. Met ons breed scala van kwalitatieve materialen, kleuren, Copahome collecties en Luxaflex bedieningsfuncties ontwerpen we zonwering die naadloos aansluit bij jouw woon- en levensstijl. Ons team helpt je steeds de juiste keuzes maken met professioneel kleur- en interieuradvies en neemt ook graag de opmeting, levering en plaatsing van je binnenzonwering voor zijn rekening.

Welke soorten zonwering voor binnen bestaan er zoal?

Deze klassevolle, verticale kantelbare stroken zijn vervaardigd uit textiel, aluminium of kunststof en zijn 50 mm, 63 mm, 89 mm of 127 mm breed. Je kan ze volledig naar jouw wensen draaien om de afscherming en lichtinval te regelen.

Je kan deze stijlvolle, horizontale lamellen in een handomdraai kantelen, sluiten of optrekken en zo kiezen hoeveel licht en privacy je wil. Ze zijn geschikt voor elk raamtype, of je nu draai-, dak- of schuiframen hebt.

plant lamellen raam
plant lamellen raam

Dit is de binnenzonwering bij uitstek om je interieur een warme, authentieke en karaktervolle touch te geven. We gebruiken enkel kwalitatief, duurzaam en FSC-gecertificeerd hout. Dankzij de kantelbare lamellen kan je naar hartenlust met licht en inkijk spelen.

badkamer dak raam lamellen bad
badkamer dak raam lamellen bad

Deze strakke stukken stof kan je gemakkelijk naar boven of onder schuiven om de lichtinval te bepalen. De classy, plaatsbesparende sfeermakers lenen zich perfect voor grote raampartijen, dak- of zolderramen en zijn transparant, half-transparant of verduisterend. Je kan ze mooi combineren met overgordijnen.

interieur planten gordijnen eettafel
interieur planten gordijnen eettafel

Duo- en twist rolgordijnen zijn de absolute decoratieve toppers van dit moment. Ze bestaan uit twee stoflagen met zowel transparante als niet-transparante banen. Door ze over elkaar heen te schuiven bepaal je zelf de intensiteit van het invallende zonlicht.

Dit innovatieve ontwerp bestaat uit fijne, horizontale lamellen die als het ware tussen twee lagen transparante stof zweven. Ze zijn niet alleen sfeervol en elegant, maar ook uiterst praktisch om je woning tegen zonlicht of nieuwsgierige blikken af te schermen.

Deze sierlijke gordijnen vouwen zich open en plooien zich op als een harmonica. Ze hebben hierdoor een kleine pakkethoogte wanneer ze volledig opgetrokken zijn en schikken zich naar elk interieur en elke venstervorm.

Duette gordijnen rollen zich, net zoals plisségordijnen, royaal uit als een harmonica en bevatten een unieke honinggraadstructuur. Dat maakt deze veelzijdige sfeerscheppers bijzonder zacht, duurzaam, isolerend én energiebesparend.

tapijt living zetel interieur
badkamer bad mat gordijn
tapijt living zetel interieur
badkamer bad mat gordijn

Comfort ten top: elektrische Luxaflex binnenzonwering

Jouw automatische rolgordijnen of elektrische lamellen plooien naar je wensen met één druk op de knop? Bij de creatie van jouw binnenzonwering op maat in Lokeren en Dendermonde, doen we graag beroep op de PowerView Motorisation van Luxaflex. Dankzij dit besturingssysteem houd je controle over de lichtinval, sfeer, comfort en energie-efficiëntie, op elk moment van de dag. Je regelt de automatische zonwering heel eenvoudig op afstand via je smartphone, tablet of afstandsbediening of via een programma dat je op voorhand instelt. Een echte aanrader!

Lekker thuis met het zonnetje in huis

Of liever niet? Jij beslist, met onze trendy binnenzonwering op maat in Dendermonde.

LAAT JE INSPIREREN IN ONZE INTERIEURZAAK