fbpx
Raamdecoratie

Assortiment

Raamdecoratie

Design raamdecoratie op maat in Dendermonde

Trendy voilegordijnen, Japanse paneelgordijnen, optrekstores of overgordijnen laten maken die perfect passen bij je interieur? Van De Velde Home is al meer dan 50 jaar dé specialist in raamdecoratie en binnenzonwering op maat in Dendermonde. Dankzij ons exclusieve aanbod en professioneel advies wordt jouw interieur een echte blikvanger!

Eigentijdse raambekleding, 100% volgens jouw wensen

Raamdecoratie is niet alleen ideaal om licht te filteren, koelte te brengen of privacy te creëren, maar ook om je woning een persoonlijke look of gezellige feel te geven. Graag een modern, klassiek, strak of hip interieur? Bij Van De Velde Home zoeken we dé ultieme combinaties voor jouw raamdecoratie op maat in onze speciaalzaak in Dendermonde.

  • honderden exclusieve stoffen van trendy ontwerpers zoals Copahome, in alle stijlen, kleuren en dessins
  • keuze uit gordijnen, paneelgordijnen, optrekstores en overgordijnen met of zonder verduistering
  • in-house confectie van de stoffen naar wens: enkele plooi, dubbele plooi of wave
  • diverse railsystemen en bevestigingsmaterialen in koper en brons
  • verlichting en Luxaflex systemen om je raamdecoratie automatisch te bedienen
  • opmeting en montage van jouw gordijnen op maat door eigen plaatsingsdienst
  • kleur- en interieuradvies door gespecialiseerde kleurenconsulenten

Welke raamdecoratie is jouw perfect match?

Voilegordijnen, glasgordijnen of vitrages gelden als absolute klassiekers. Deze fijne en tijdloze raamdecoratie laat het licht rijkelijk binnen, terwijl het de nodige privacy garandeert. We werken de gordijnen feilloos af met de plooi die jij wenst: enkel, dubbel of wave.

Deze strakke en elegante verticale panelen kan je gemakkelijk over elkaar heen schuiven met een trekstang of koordbediening. Ze zijn de ideale raambekleding voor grote glasramen en lenen zich perfect om ruimtes in te delen of te verhullen.

Deze modieuze eyecatchers geven je interieur een stijlvolle touch en verhogen je privacy, zonder de lichtinval in je woning te beperken. De stoffen zijn om de 30 cm ingestikt, waardoor je ze eenvoudig kan opvouwen met een touwtje.

Overgordijnen zijn de sfeermakers bij uitstek. Overdag geven ze je interieur een warme, charmante en authentieke look, terwijl ze ’s avonds voor een gezellige ambiance zorgen. Deze karaktervolle gordijnen zijn perfect te combineren met alle andere raamdecoratie.

gordijnen oker
gordijnen oker

Raamdecoratie op maat laten maken?

Stel zelf de raamdecoratie van je dromen samen bij Van De Velde Home in Dendermonde.

ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN