fbpx
Kleuradvies

Kleuradvies

Kleuradvies en interieuradvies in de regio Dendermonde

De juiste kleuren kiezen voor jouw interieur? Bij Van De Velde Home geven we je deskundig kleuradvies en interieuradvies, zowel aan huis als in onze interieurwinkel in Dendermonde. Met de interieurtips van onze gekwalificeerde kleurexperts wordt jouw interieur make-over een écht succes!

De magische sfeermakers in elke woning

Kleuren zijn een van de meest doorslaggevende elementen in je interieur. Ze bepalen in grote mate de sfeer in je woning en zorgen voor een bijzonder ruimtelijk effect. Zo kunnen ze ruimtes warmer of frisser doen lijken, optisch verkleinen of vergroten, versmallen of net verbreden. Wanneer je gaat verven, behangen of je interieur vernieuwt, is kleuradvies dus zeker aan te raden.

Deskundig kleuradvies voor een subliem interieur

Bij Van De Velde Home denken we graag met je mee om jouw interieurdromen waar te maken. Ons kleuradvies en interieuradvies in de regio Dendermonde gaat dan ook veel verder dan het kiezen van een likje verf. Onze gekwalificeerde kleuradviseurs maken een uitgebreide interieur- en kleurenanalyse en vertellen je welke kleuren, stijlen of dessins van onze interieurartikelen het best bij jouw woning passen.

Ons ruim assortiment bestaat uit:

Kleuradvies aan huis of in onze interieurwinkel

Door aan huis te komen krijg je een veel beter beeld van een woning of project. Je kan alles met eigen ogen zien, zelf opmetingen doen en de hele situatie beter inschatten. Op die manier krijg je veel meer info en kan je je klanten dus veel gerichter gaan helpen en adviseren.

Als je dat wenst, komen onze kleurenconsulenten en interieurstylisten bij jou thuis voor interieuradvies in de regio Dendermonde. Zo kan ons team meteen gericht kleuradvies geven op maat van je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer. Je kan natuurlijk ook gewoon even langskomen in onze interieurwinkel met enkele foto’s van jouw interieur. Samen zoeken we dan de kleurencombinaties die jouw woning de gewenste look en feel geven.

Breng kleur in je interieur

Ons ervaren team staat voor je klaar met interieuradvies in de regio Dendermonde.

INTERESSE IN KLEURADVIES OP MAAT?