fbpx
Over Ons

Over Ons

Van De Velde Home, al meer dan 50 jaar interieurinrichting op maat in Dendermonde

Van De Velde Home is al 3 generaties lang de toonaangevende speler op vlak van interieurinrichting op maat in Dendermonde, nabij Gent. Met talloze interieurartikelen van gerenommeerde merken en deskundig kleur- en interieuradvies bezorgen wij jou een interieur waarvan je jarenlang geniet.

Piekfijne totaalinrichting, van vloer tot plafond

Van De Velde Home is gespecialiseerd in totaalprojecten. Onze grootste troef is dat mensen hier alles onder één dak vinden.

Van verf en behang tot raamdecoratie en binnenzonwering, familiebedrijf Van De Velde Home is de one-stop shop voor een totale interieurinrichting in Dendermonde. In onze interieurwinkel vind je werkelijk álles om jouw woning feilloos in te richten en te personaliseren. Onze innovatieve en hoogkwalitatieve interieurartikelen zijn bovendien verkrijgbaar aan een concurrentiële prijs, in een breed scala van kleuren, stijlen, vormen en dessins:

Een match-made-in-heaven interieur op maat

Elk interieur, ongeacht de stijl, kunnen wij van vloer tot plafond aankleden volgens de wensen en verwachtingen van de klant. Daarvoor beschikken we over gespecialiseerde afdelingen waar je advies krijgt op maat en waar we samen op zoek gaan naar de beste oplossing voor je woning.

Bij Van De Velde Home zit je goed voor jouw interieurinrichting in Dendermonde, 100% op maat van jouw voorkeuren, budget en woonstijl. Ons ervaren team denkt actief met je na over een interieurinrichting die écht bij je past en begeleidt je bij jouw interieurproject van begin tot einde. Zelfs nadien kan je op ons rekenen voor kleine aanpassingen en herstellingen. Jou goed laten voelen in jouw interieur, is namelijk onze topprioriteit.

  • Bij onze gekwalificeerde kleur- en interieurspecialisten kan je terecht voor kleur- en interieuradvies aan huis of in onze interieurwinkel. Ze volgen alle interieurtrends op de voet en geven jou steeds de meest recente interieurtips
  • Onze in-house plaatsingsdienst doet alle nodige opmetingen bij jou thuis en plaatst jouw raamdecoratie, binnenzonwering en vloerbekleding perfect op maat tot in de kleinste hoekjes.
  • Onze professionele externe schilder-behangers staan garant voor millimiter precieze schilderwerken en behangwerken met de verf en het behangpapier dat jij uitgekozen hebt.

Home sweet home

Bij Van De Velde Home vind je alle interieurartikelen voor jouw interieur make-over onder één dak.

LET’S MEET!