fbpx
3 manieren om je badkamer gezellig in te richten!

Blog

3 manieren om je badkamer gezellig in te richten!

Je badkamer hoort een echte zen-plek te zijn waar je kunt relaxen in stijl. Voor jouw badkamer inrichting heeft Van De Velde Home een uitgebreide badshop met de leukste badkameraccessoires. De badkamer hoort de ultieme plaats te zijn om te genieten en tot rust te komen na een lange dag. Lees hieronder alles over het pimpen, inrichten of aankleden van je badkamer. Samen maken we er iets trendy van en dat geheel naar jouw eigen smaak.

1. Wees consistent met je kleurenpalet

Of je badkamer nu groot of klein is, wie droomt er nu niet van een gezellige én praktische badkamer? Er zijn heel veel verschillende manieren om van je badkamer de meest sfeervolle ruimte van het huis te maken. In deze blog helpen wij jou alvast op weg. Want om je badkamer nog net dat tikkeltje gezelliger te maken, ben je bij ons aan het juiste adres. Een goede eerste stap is een bepaald kleurenpalet uitkiezen. Laat in alle elementen deze kleuren steeds terugkeren. Hierdoor oogt de hele ruimte als een mooi, rustig en harmonieus geheel. Kies als basis voor verf, behang en badkamermeubilair in een bepaalde accentkleur.

2. Voeg leuke en functionele accessoires toe aan je badkamer 

Aan badkameraccessoires geen gebrek bij Van De Velde Home. Spiegels, zeepschaaltjes, opbergmandjes, badmatten, handdoeken, badjassen en nog zoveel meer! Maak van je badkamer een echte zen-kamer en stem al jouw accessoires af op het kleurenpalet. Wanneer je badmatten, opbergmandjes, badjassen en handdoeken mooi bij elkaar passen, creëer je rust en harmonie. Een toffe accentmuur met bijvoorbeeld behangpapier  kun je ook mooi laten matchen met je decoratie- en interieurspulletjes. Leuke opbergmandjes, stijlvolle badmatten en een prachtige design spiegel laten jouw badkamer interieur helemaal tot leven komen!

3. Integreer planten en natuurelementen

Wil je je badkamerinrichting helemaal afmaken en aankleden? Voeg dan enkele mooie planten toe. Zeker in combinatie met wit en hout zijn planten ideaal, maar ze zijn zeker geschikt voor eender welke inrichting. Vind je jouw badkamer wat kleurloos en eentonig? Dan zijn planten vaak een uitstekende oplossing! In combinatie met stijlvolle binnenzonwering en leuke badkameraccessoires bekom je gegarandeerd een esthetische, prachtige badkamer waarin je uren plezier zal beleven.

badkamer planten bad mat
badkamer dak raam lamellen bad
badkamer bad mat gordijn
badkamer planten bad mat
badkamer dak raam lamellen bad
badkamer bad mat gordijn

Zit je boordevol ideeën?

Van De Velde Home werkt steeds met designproducten van geselecteerde topmerken zoals Aquanova en Blomus gemaakt uit de beste materialen. Houd je van een moderne, strakke badkamer of val je als een blok voor een rustieke en landelijke badkamer? Wij hebben alles in huis om uw droombadkamer te creëren. Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie. We zitten vol interieur- en decoratietips en staan te popelen om jou te helpen met jouw badkamer inrichting!

Kom zeker eens langs!