fbpx
Behang met levendige prints zijn hot!

Blog

Behang met levendige prints zijn hot!

Behang bepaalt de sfeer in je huis. Maak van je muren echte blikvangers en kies voor een levendige print, een fel kleurtje of een fantasierijk design. Speel met de kleur van je muren en laat je kamer lichter, groter of net knusser lijken. Stem vervolgens je decoratie af op je behang en creëer een volledig eigen sfeer!

Experimenteer en combineer

Bij Van De Velde Home hebben we een voorliefde voor statement items in je interieur. Behang met een opvallende print hoort hier ook bij! Is je interieur te flets en kan ze een oppepper gebruiken? Experimenteer dan eens met behangpapier waarop een levendige print te zien is. Overdrijf echter niet en kies je muur zorgvuldig uit.

Ben je bang dat het té druk wordt? Geen nood. Behangpapier met print valt erg goed te combineren. Behang bijvoorbeeld één wand in de ruimte met opvallend papier en kies voor de rest van de ruimte een neutrale kleur of rustig design. Met prints kan je alle kanten uit.

Eindeloos veel mogelijkheden

Behang vind je in alle soorten, kleuren en maten. Zo beschikken we over tal van mogelijkheden met een variatie aan prints. Felle prints en zachte prints in iedere vorm en kleur die je je kan inbeelden!

We overlopen enkele populaire keuzes:

    • Grafische prints bestaan uit allerlei geometrische patronen zoals lijnen, cirkels en driehoeken. Het geeft je interieur een strakke, verfijnde en subtiele look.
    • Materiaalprints geven de indruk alsof jouw muur echt bekleed is met hout, bakstenen of een ander materiaal.
    • Bloemenprints zijn al jaren populair. Het geeft je interieur vooral een frisse en fleurige look.
    • Deze voorbeelden zijn slechts enkele mogelijkheden. Zoals eerder aangehaald is het aanbod van behang met prints heel uitgebreid. Denk maar aan behangpapier met een dierenprint, een vintage stijl of een print specifiek voor kinderen.

Kies zelf wat het best bij je interieur past of vraag advies aan onze interieurexperts. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek snel in onze winkels het aanbod behangpapier en laat je verrassen! Gebruik alvast onze online behangcalculator en bereken eenvoudig hoeveel behang je nodig hebt.