fbpx
4 tips voor een lenteproof interieur

Blog

4 tips voor een lenteproof interieur

Eindelijk is het zover. Ben je ook zo blij dat de winter op zijn einde loopt? De dagen beginnen te lengen, planten en bloemetjes beginnen te bloeien en stilletjes aan verwelkomen we de langverwachte lente na de korte, donkere dagen. Tijd om de lente te omarmen en komaf te maken met grauwheid. Verwelkom frisse kleuren, plantjes, bloemen en zonlicht in huis. We are ready for you! Klaar voor een lenteproof interieur? Lees dan vooral verder.

1. Opgeruimd staat netjes

Niks is fijner dan een opgeruimd, fris ruikend huis, toch? Maak komaf met wollen dekens en dikke tapijten. Verwijder alle winter-gerelateerde elementen uit je interieur en begin met een schone lei. Lenteschoonmaak done? Dan is het nu tijd om dat lentegevoel naar binnen te brengen!

2. De juiste kleuren zorgen voor een natuurgevoel

Wil je thuis dat echte lentegevoel creëren? Plaats dan bloemen en plantjes doorheen je huis. Op deze manier breng je de natuur naar binnen en dat geeft een echt fris gevoel. Planten in combinatie met groene en witte elementen zoals kussens, kaarsjes, en andere decoratie in natuurlijke kleuren zorgen voor een op en top lentegevoel. Behangpapier met frisse print kan ook altijd wonderen verrichten.

 

3. Kies voor de gepaste decoratie

Dacht je dat de inrichting van je huis omgooien duur en moeilijk zou zijn? Think again… Kleine veranderingen maken namelijk een wereld van verschil. Zo kan je bijvoorbeeld heel makkelijk kussenslopen vervangen en kiezen voor dekentjes en tapijten in een pasteltint. Wit doet het ook altijd goed. Een likje verf of behangpapier in een fris kleurtje gecombineerd met planten zal je gegarandeerd een lenteproof interieur bezorgen. Hallo lentegevoel!

4. Licht verricht wonderen

Van De Velde Home biedt een heel ruim assortiment aan lampen en sfeerverlichting aan. Om je interieur extra in de kijker te zetten en het helemaal af te maken, is verlichting zeer belangrijk. Laat eerst en vooral genoeg daglicht binnen om dat frisse lentegevoel te ervaren. Daarnaast is het aanbrengen van sfeerverlichting ook altijd een aanrader. Met een lampenkap in een frisse tint kan niks verkeerd gaan. Onze verschillende afdelingen zijn perfect op elkaar afgestemd en voor alle design lampen hebben wij bijpassende woonaccessoires, interieurtextiel, behangpapier, tapijten en meer. Mix and match er op los en bekom een prachtig interieur dat helemaal lente-ready is!

lentekriebels bij van de velde home

Zit je toch nog met vragen, wens je wat inspiratie-ideeën of kan je wat hulp gebruiken? Steeds welkom in de winkel, we staan met veel plezier voor je klaar!

Breng ons een bezoek!