fbpx
Raamdecoratie voor privacy? Zo heb je geen last van inkijk

Blog

Raamdecoratie voor privacy? Zo heb je geen last van inkijk

Word je graag wakker met het ochtendzonnetje in huis, maar ben je de pottenkijkers liever kwijt? Dat is gemakkelijk op te lossen met de juiste raamdecoratie. In dit artikel ontdek je de perfecte zonwering die zorgt voor meer privacy en tegelijkertijd genoeg daglicht binnenlaat.

Regel je lichtinval met jaloezieën

Jaloezieën of lamellen zijn wat voor jou als je zelf de hoeveelheid lichtinval wil bepalen. Bovendien zorgt deze stijlvolle raamdecoratie ervoor dat je privacy steeds gegarandeerd is.  Heb je grote, hoge ramen? Dan zijn verticale jaloezieën uiterst geschikt voor jouw interieur. Horizontale jaloezieën zijn ideaal voor elk raamtype, of je nu draai-, dak- of schuiframen hebt.

Wil je je interieur groter en strakker doen lijken, kies dan voor jaloezieën met een witte tint. Donker getinte of houten jaloezieën zijn bij uitstek geschikt om jouw interieur een warme, karaktervolle touch te geven.

Stijlvolle duo- en twist rolgordijnen

Een ideale raamdecoratie voor privacy zijn onze stijlvolle duo- en twist rolgordijnen. Door de twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen regel je zelf de intensiteit van het invallende zonlicht en heb je steeds de controle over inkijk van buitenaf.

silhouette-4

Privacy gegarandeerd met silhouette gordijnen

Deze innovatieve gordijnen bestaan uit fijne, horizontale lamellen die tussen twee lagen transparante stof zweven. Niet alleen zijn ze decoratieve toppers, ze zijn ook uiterst geschikt om het zonlicht af te weren en inkijk te vermijden. Privacy gegarandeerd!

Geniet van ultiem comfort met een Luxaflex zonwering

Indien het allemaal wat comfortabeler mag zijn, dan is een Luxaflex zonwering met PowerView Motorisation iets voor jou. Dankzij het elektrische besturingsysteem plooi jij je rolgordijnen of lamellen met één druk op de knop. Met je smartphone, tablet of afstandsbediening? Het kan allemaal. Zo behoud je de volledige controle over je privacy en de lichtinval op elk moment van de dag.

Sierlijke plisségordijnen

Plisségordijnen zijn de ideale raamdecoratie voor privacy en genoeg lichtinval. Wanneer je kiest voor de optie top-down bottom-up, heb je de mogelijkheid om de gordijnen van zowel boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kan je genieten van genoeg lichtinval van boven, gecombineerd met privacy aan de onderkant van je raam.

plisse-6
Knipsel2

Tweelaagse raamdecoratie

Wil je een warme, authentieke sfeer creëeren in huis en toch genieten van je privacy? Dan is de combinatie tussen glasgordijnen en overgordijnen een ideale keuze. De tijdloze glasgordijnen laten het licht rijkelijk binnen, terwijl het de nodige privacy garandeert. De stijlvolle overgordijnen zorgen er dan weer voor dat het extra knus wordt in huis.

MEER WETEN?

Ben je er nog niet helemaal aan uit welke raamdecoratie je best kiest? Kom dan eens langs in onze winkel in Dendermonde. Onze interieurexperts helpen je graag.

Breng ons een bezoek!